Lagkapten David Genc var nöjd med premiärmatchen mot topptippade Newroz FC och trots en utvisning sista 15, så fick vi med oss en poäng hem.

Vad säger du om er insats?

- Vi hade motvind i första och vi pratade om att ligga rätt. Om vi skulle få lägen så skulle vi gå på kontringar. Vi försökte rulla boll men det var premiär med lite nervöst i början. Men jag tycker vi fick matchen dit vi ville i första halvlek och de hade inga skott på mål, säger lagkapten David Genc.

Hur gick snacket inför andra halvlek?

- Vi pratade om att vi har medvind i andra och försöka gå mer på fart. Vi har våra fyra offensiva som har bra speed i fötterna. Vi fick flera lägen faktiskt så det var en bättre andra halvlek. Tyvärr råkade vi ut för en utvisning och då blev det en annan matchbild på slutet.

Så du är nöjd med matchen?

- Ja, alla sprang för varandra och det var en typisk premiärmatch med nerver, avslutar David innan det var dags för duschen.

Tabell - U19