Idag var sista dagen i provträningsperioden. Nu är det träningsuppehåll resten av december innan allvaret sätter igång i januari igen.

Huvudtränaren Andreas Haddad fortsätter sitt lagbygge tillsammans med assisterande tränaren Bojan Mijatovic och sportchefen Besim Kavakcioglu. Fokus har legat på att få ihop ett starkt lagbygge där man bryr sig om varandra och där man även kan umgås vid sidan av.

- Jag vill se ett starkt kollektiv, där man ställer upp för varandra och där man löper för varandra. Prio på inkommande spelare kommer vara karaktär och ambition, säger Andreas med eftertryck.

I den bästa av världar vill Andreas givetvis ha både karaktär och kvalitet i truppen men om han tvingas välja så ser han hellre karaktär framför kvalitet. Så viktigt är det när man bygger ett starkt lag för framtiden.

- Vi vet exakt vilka karaktärsspelare vi vill ha och nu letar vi efter det. Och det ser ljust ut, avslutar Andreas optimistiskt.

***

Nu är det träningsuppehåll resten av december inför jul- och nyårshelgerna. I januari sätter träningarna igång på allvar igen inför en mycket spännande säsong 2018.

Väl mött då!

 

Love_570x161.jpg
Magnolia_stor.png
errea.jpg
scania.png
olearys.jpg
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Annons Södertälje FK Webshop

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten