Tyvärr åkte vi på vår tredje förlust för säsongen hemma mot Sylvia med 1-2. Men med lite bättre skärpa framför mål så borde vi vunnit matchen.

Vi hade svårt i första halvlek att få till något ordnat spel. I 22 min får Sylvia en frispark som Ihab Naser slår in otagbart för Robert Bebee.

I andra halvlek tog vi över spelet och skapade mängder av chanser. Och det skulle ge utdelning när Marquez nickar in kvitteringen 1-1 i den 65 min.

Tyvärr skulle Ihab Nazer visa sig vara vår baneman idag när han kontrar in 1-2 i 75 min, mitt i vår jakt på seger. Nu fortsatte jakten istället på en poäng.

På övertid radar vi upp chanser men bollen vill inte in. Istället får Marquz en tand utsparkad när han dödsföraktande försöker nicka bollen i mål.

Nej, vi hade inte marginalerna med oss den här matchen och nu ligger vi på sjunde plats i tabellen, fyra poäng efter ettan Sylvia.

Se höjdpunkter, målen och intervju med huvudtränaren Eddie Demir

scania.png