Att förlora mot ett topplag är ingen katastrof men att förlora med 7-1 är oacceptabelt!

- Jag är jätteledsen, jag förstår inte hur det kan bli så här. Vi skulle spela så mycket enklare och så blir det så mycket svårare. Jag skäms, säger tränaren Eddie Demir enormt besviken efter slutsignalen.

Jag försökte få någon ytterligare form av analys efter matchen från Eddie men det var svårt.

- Just nu har jag ingen motivationskälla, det är bara tomt, säger Eddie och jag inser att det är lika bra att avsluta intervjun.

Vi försökte ändå starta positivt och var hyfsat med i inledningen av matchen. Men efter ca 25 minuter står det 0-3 på matchtavlan och vi viker ner oss totalt. Det är viljelöst, folk går på planen, tar onödiga varningar och verkar inte tycka det är roligt att spela fotboll.

Vill det sig riktigt illa så kan det ju bli en målskillnadshistoria på slutet, så den här stora förlusten var inte alls bra. Det här var tredje förlusten i rad och under dessa matcher har vi totalt släppt in 16 mål! Under all kritik!

Under träningsveckan som kommer får hela spelartruppen verkligen rannsaka sig själva. Vill man kämpa för varandra? Vill man ta en plats i startelvan? Vill man över huvud taget satsa på fotboll? Om inte, stig åt sidan och låt någon annan ta platsen som vill något.

Det finns egentligen inte så mycket spelmässigt att analysera utan allt handlar om den mentala biten som måste bli bättre. Förluster får ofta rinna iväg på slutet när vi ger upp för lätt.

Hela föreningen är enormt besviken på dagens prestation och vi skäms...

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten