Som väntat vann topplaget Linköping City i en betydelselös match. Vi tog ledningen men en straff och målchansutvisning skulle fälla oss.

Första halvlek var en trevlig tillställning. Båda lagen skapade målchanser och vår målvakt Johannes Gelo gjorde ett par kvalificerade räddningar.

Samuel målskytt
Dock var det vi som tog ledningen efter en halvtimme. Kevin och Samuel kommer på vänsterkanten. Kevin överlappar och alla tror att han ska få passningen. Men Samuel vek istället in parallellt med straffområdesgränsen och sköt oväntat i målvaktens första hörn. Snyggt!

Straff och målchansutvisning
Men i början av andra halvlek kvitterade Linköping genom en straff. Linköping fick en målchans precis vid straffområdesgränsen och skottet tog på Hassan Kannehs arm.
Inte nog med att Linköping fick straff, Hassan blev målchansutvisad också. Domaren bedömde att handsen var avsiktlig samtidigt som det var en uppenbar målchans.

Nu spelade det ingen roll i en betydelselös match men synd för Kanneh som nu missar säsongsavslutningen på hemmaplan nästa helg.

Levon nätade mot sitt gamla lag
Efter utvisningen tappade vi motivationen och Linköping fick en ganska bekväm resa mot en 4-1 seger. Ett av målen gjordes också av vår gamle spelare Levon Pachajyan som satte spiken i kistan med sitt 4-1 mål.

Det är bara att gratulera Linköping till seger och spel i div 1 nästa säsong.

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten