Vårt tränarpar Andreas Haddad och Bojan Mijatovic tar nu nästa steg i sina tränarkarriärer. Båda har i hård konkurrens kommit in på Uefa A som i slutänden leder till en tränarlicens.

- Det känns fantastiskt bra, säger Andreas glatt innan Bojan fyller i.

- Det ska bli superkul och inspirerande att gå Uefa A, säger Bojan.

Utbildningen innebär en ny kompetensutveckling för Andreas och Bojan. Den kommer att höja deras kunskaper om fotboll och utveckla deras ledarskap till ytterligare en nivå.

- Utbildningen kommer att utveckla mig som fotbollstränare samt bidra till att jag tar ett kliv till i min tränarkarriär, säger Bojan.

I år var det 24 personer som kom in på utbildningen som pågår under 2018 och avslutas i slutet av året. Det är fem tillfällen på fyra dagar som man aktivt är på Bosön. Mellan varje tillfälle har kursdeltagarna diverse uppgifter att genomföra både praktiskt och teoretiskt.

- De har gjort om utbildningarna sedan ett år tillbaka och nu kan man inte köra 14 dagar och vara klar, utan nu tar det flera år att utbilda sig till tränare. Det kostar en slant också och det är bra, för då blir man av med oseriösa personer, säger Andreas.

***

Vi gratulerar Andreas och Bojan till utbildningen och önskar dem lycka till!

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
errea.jpg
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

Annons Södertälje FK Webshop

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten