På lördag väntar en betydelselös bortamatch mot redan klara seriesegrare Linköping City. Vi gratulerar Linköping för spel i division 1 nästa år!

Senaste matchen
Linköping vann senast mot Boo FK och då blev det definitivt klart att man blir etta i år och spel i div 1 nästa säsong. Men även om de hade förlorat så var det i praktiken klart ändå. Målskillnaden till tvåan Sleipner är ca 20 mål och det är i praktiken “omöjligt” att ta igen på två omgångar. Det är bara att gratulera Linköping till en grym prestation!

Senaste mötet
Trots all turbulens runt vårt lag i början av juni, där flera spelare och ledare lämnade klubben, så gjorde vi en mycket bra match hemma mot Linköping och var mycket nära en poäng. Men en straff med 10 min kvar av matchen gjorde att Linköping kunde vinna med 1-0.

Spelarkollen
Det kommer nog bli många kramar mellan våra spelare och ledare och Linköpings Levon Pachajyan. Levon spelade för oss förra säsongen och är en mycket kvick och teknisk ytter. Levon börjar bli till åren (34 år) men förhoppningsvis får han uppleva ett par år i div 1 nu. Vi önskar honom lycka till!

Tid: Lördag 7 oktober kl 16:00

Plats: Linköping Arena

 

MATCHEN STARTAR OM:

Matchen har startat

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten