Huddinge IF har haft tung försäsong med sju förluster på elva försök och förra säsongen var man nära att åka ur till division 3. Men i år siktar man högre.

- Målet är att nå övre halvan, åtminstone, för att sedan jobba vidare därifrån, säger Huddinges huvudtränare Jussi Kontinen till klubbens hemsida.

I premiären föll Huddinge mot topptippade IF Sylvia. Trots en ledning med 1-0 en bra bit in i första halvlek, så gjorde Sylvia två snabba mål innan paus och sedan var saken klar. Huddinge fick, liksom oss i premiärmatchen, en utvisning med en kvart kvar och när domaren blåste av matchen så stod segersiffrorna 4-2 till Sylvia. Huddinge var tvåa i nästan alla situationer och segern var odiskutabel.

Förra säsongen hamnade Huddinge precis över nedflyttningsstrecket, bara en poäng från nedflyttning. Men i år hoppas man ligga högre upp och siktar mot övre halvan.

Vi har haft svårt för Huddinge och har inte vunnit mot dem sedan 2015, när vi möttes i div 1 i första matchen. Förra året slutade dock båda matcherna oavgjort.

En profil att hålla utkik efter är Erido Poli som återvänder till Huddinge. 2013 var han med om att ta upp Huddinge till division 1 med sina 23 mål på 20 matcher. Totalt svarade han för 37 mål under 2013-14. Efter en vända i division 1 klubben IFK Luleå 2015, blev han korsbandsskadad i näst sista matchen. Nu är han tillbaka igen och känner sig frisk.

- Jag är taggad. Det är inte så att jag varvar ner. Jag satsar fullt, säger Erido till klubbens hemsida.

Plats:  Södertälje fotbollsarena

Tid: 15:00