Ännu en spelare har fogats in i det lagpussel som byggs inför 2018. Vi välkomnar 20-årige mittfältaren Alexander Durmaz till klubben och han känner att han hittat rätt.

- Det kändes som det rätta valet redan från första träningen med en bra grupp, bra tränare och få veta att dem tror på mig vilket gjorde valet ännu lättare. Dem verkar ha nåt bra på gång inför kommande säsong, säger Alex förhoppningsfullt.

Alex kommer närmast från division 1 klubben BK Forward där han har många fina minnen ifrån.

- Jag har ganska många bra minnen, men det bästa måste nog vara min debut i division 1, minns Alex med glädje.

Vilka är dina styrkor som fotbollsspelare?

- Tekniken, spelförståelsen och passningsspelet skulle jag säga.

Hur går dina tankar inför säsongen 2018?

- Att Komma i bästa möjliga form inför säsongen. Mina tankar och förhoppningar inför säsongen är att vi tar oss upp till division 1 igen.

Tabell - U19