Vi är glada att kunna presentera blott 19-årige försvararen Naramsin Akdemir som skrivit på för 2018 med Södertälje FK.

- Det känns som att jag kan utvecklas mycket individuellt i SFK och ser fram emot att jobba med Andreas och Bojan, säger Naramsin.

Naramsin kommer närmast från topplaget Spånga IS i division 4. Spånga har varit mycket nära att avancera till 3:an men oturligt haft stolpe ut. Två år i rad har man missat att gå upp via kval men i år blir det säkert tredje gången gillt. Innan det tillhörde Naramsin AFC United U19-U21 mellan 2013-2016.

Som försvarare, vilka är dina främsta styrkor?

- Jag skulle säga att mina främsta styrkor är min kondition samt fysiken.

Hur går dina tankar inför säsongen 2018?

- Jag har tränat med SFK sedan träningarna i november förra året, redan då kunde man se att klubben har höga ambitioner och bra förutsättningar. De tror verkligen på det här och det gör jag med, avslutar Naramsin förväntansfullt.

Tabell - U19