Vi är glada att kunna presentera 22-åriga Dawda Sillah som har anslutit till herrtruppen.

Dawda, med smeknamnet Jabbie, flyttade till Sverige från Spanien förra året. Han började spela i Stocksund i division 3 och var med om att ta upp laget till division 2. Men istället för att fortsätta i Stocksund så lockade Södertälje FK.

- Jag vill spela för ett lag som har större ambition att nå toppen, säger Dawda.

Dawda har spelat i några bra lag i Afrika, bl a Gambia, innan han flyttade till Spanien 2011. I Spanien har han representerat lag som UE Can Gibert (11-12), Girona FC (12-14), Llagostera (14-15) och UE Can Gibert (16-17).

Dawda är en stark mittfältare med bra teknik och snabbhet. Han tror starkt på det nya lagbygget och ser fram emot fortsättningen av säsongen.

- Med den laganda som finns så känns det som att vi kan slåss i toppen. Med mina egenskaper kommer jag att spela en viktig roll. Men vi kommer ta en match i taget med hårt arbete och beslutsamhet, lovar Dawda.

ravelli-sport.png

Tabell - U19