Lördag 26 maj 2018 blev en svart lördag för både herrarna och damerna efter förlust med 3-0 resp 4-1.

Herrarna tog emot Värmbol som fortsätter vara vårt boogie team. Det här är femte matchen i följd i division 2 som vi förlorar. Vi hade inget vapen mot Värmbols fysiska spel och långa bollar på "Bengt".

I första halvlek lyckades vi inte skapa en enda farlig målchans. Först när det stod 3-0 till Värmbol så tilläts vi sticka upp lite i slutet av andra halvlek. Men Värmbols ledning var aldrig hotad.

Till råga på allt så drabbades vi av ännu en tung skada när vårt Assyriska-lån, Andy Antar, fick hjälpas av planen.

---

Damerna tog emot topplaget IK Viljan i en så kallad tidig seriefinal. Eftersom vi tyvärr har tvingats lämna WO mot Hällbybrunn och förlorat tre poäng, så var det mycket viktigt att försöka vinns mot Viljan.

Tyvärr chockstartade Viljan redan efter ett par minuter när man tog ledningen. Sedan rullade målen in med jämna mellanrum.

Tidigt i matchen blev också vår skyttedrottning, Patricia Üre, skadad och fick utgå. Samtidigt mådde vår målvakt dåligt och kunde knappt stå på benen emellanåt. Men eftersom vi inte har en andremålvakt så var det bara att bita ihop.

IK Viljan fick sedan en spelare utvisad, vilket innebar att vi fick mer att säga till om i andra halvlek. Vi skapade några målchanser men var aldrig riktigt nära att hota Viljan.

***

Nej, det här var ingen bra helg som vi snabbt vill lägga till handlingarna. Det är bara att bryta ihop och komma igen.

Nästa match för herrarna är borta mot Nora den 6 juni.

Nästa match för damerna är borta mot BK Sport den 2 juni.

ravelli-sport.png

Tabell - U19