Tyvärr var gästande topplaget IFK Nyköping numret större när fjärde omgången av div 3 för damer avgjordes i helgen. När domaren blåste av matchen stod det 1-4 på resultattavlan.

Vi visste att det skulle bli tufft och Nyköping tog också ledningen efter bara åtta minuter som stod sig till pausvilan.

I andra halvlek gör Nyköping 0-2 efter en kvart. Strax efter får vi chansen att komma in i matchen när vi får straff. Tyvärr missar vi.

Vi lyckas ändå reducera till 1-2 med 20 min kvar. Men med bara 10 min kvar släcker Nyköping hoppet när de får till ett kanonskott från 30 meter till 1-3.

Ridå ner och Nyköping kan också få in 1-4 innan matchen är över.

***

Tyvärr har vi fått en tuff start på säsongen med endast tre poäng på fyra matcher och ligger sexa i tabellen. Nyköping däremot har vunnit alla sina matcher och toppar tabellen.

Nästa match är borta mot Harg den 19 maj.

Partners & Sponsorer:

Ica_Maxi_Vasa.jpg