I söndagens bortamatch mot anrika Vasalund fick vi åka hem efter ett tungt poängtapp på övertid. SFK började matchen ganska dåligt första 15 minuterna på den tunga och vattenfyllda planen och efter ett fint anfall av Vasalund så gör Lamine mål i den tionde minuten.

Men efter ett tag får vi igång ett bra passningsspel som så småningom leder till att Heradi blir fälld av målvakten och vi får straff. Semir gör inget misstag och 1-1 är rättvist då vi innan det missade ett riktigt bra läge att göra mål.
I den 40 minuten kommer även 2-1 efter ett drömanfall på vår vänsterkant som leder till att Semir passar en underbar boll till Heradi som trycker dit den och resultatet står sig halvleken ut.

I andra halvlek kontrollerar vi händelserna och skapar ett par bra halvchanser till mål. Vasalund lyfter långt och trycker på som gör att vi blir tvungna att försvara oss och det närmaste de kommer är ett par skott utifrån. I slutminuterna aviserar domaren tre minuters tillägg men väljer att inte blåsa förrän klockan passerar 98 min.
I den 95 min gör Vasalund 2-2...

Det var väldigt besviket i omklädningsrummet efteråt men killarna visar att vi är starka och att vi kommer att sälja oss dyrt.

Partners & Sponsorer:

Ica_Maxi_Vasa.jpg