Vårt tränarpar Andreas Haddad och Bojan Mijatovic tar nu nästa steg i sina tränarkarriärer. Båda har i hård konkurrens kommit in på Uefa A som i slutänden leder till en tränarlicens.

- Det känns fantastiskt bra, säger Andreas glatt innan Bojan fyller i.

- Det ska bli superkul och inspirerande att gå Uefa A, säger Bojan.

Utbildningen innebär en ny kompetensutveckling för Andreas och Bojan. Den kommer att höja deras kunskaper om fotboll och utveckla deras ledarskap till ytterligare en nivå.

- Utbildningen kommer att utveckla mig som fotbollstränare samt bidra till att jag tar ett kliv till i min tränarkarriär, säger Bojan.

I år var det 24 personer som kom in på utbildningen som pågår under 2018 och avslutas i slutet av året. Det är fem tillfällen på fyra dagar som man aktivt är på Bosön. Mellan varje tillfälle har kursdeltagarna diverse uppgifter att genomföra både praktiskt och teoretiskt.

- De har gjort om utbildningarna sedan ett år tillbaka och nu kan man inte köra 14 dagar och vara klar, utan nu tar det flera år att utbilda sig till tränare. Det kostar en slant också och det är bra, för då blir man av med oseriösa personer, säger Andreas.

***

Vi gratulerar Andreas och Bojan till utbildningen och önskar dem lycka till!

 

Love_570x161.jpg
Magnolia_stor.png
Ica_Maxi_Vasa.jpg
btin.png
errea.jpg
grekiska.png
gs-training.png
jb.png
johnells.png
scania.png
synexperten.png
weda_bageri.png

Annons Södertälje FK Webshop

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Annons Sponsorhuset

grasroten

Kommande matcher