Örebro-Syrianska kommer till match idag med tron att man kan upprepa segern mot oss i våras.

Men det låter vi vara osagt. Först ska vi spela 90 min + tillägg, sedan kan vi utropa en segrare. Vi har nämligen revansch att utkräva efter den förskräckliga förlusten med 4-0.

Ö-S målsättning inför säsongen har varit att slåss i toppen. Men de har liksom oss haft svårt med effektiviteten framför mål. De har inte vunnit sedan i början av juni då de slog Motala med uddamålet 2-1.

Senaste fem matcherna har de tre förluster och två oavgjorda och kommer också från en förlust i Svenska Cupen mot Karlstad BK. Vi har däremot två raka segrar bakom oss och kommer inte sälja oss billigt.

Ö-S ligger strax över oss i tabellen med 20 poäng mot våra 18. Det innebär att det är en mycket viktig match som står på spel. Vid vinst puttar vi ner Ö-S bakom oss.

En spelare att se upp med i Ö-S är unga, lovande Martin Alp. Han imponerade under fjolårssäsongen med sina 23 mål på 26 matcher. I år har han haft det svårare, liksom hela laget, och har bara gjort 6 mål. Men lossnar det för honom får vi se upp.

Du kan se matchen live här!

MATCHEN STARTAR OM:

Matchen startar om: