Idag är det dags att ta sig an Motala på bortaplan, ett Motala som startat höstsäsongen utan förlust så här långt.

Motala kommer från en vinst borta mot IFK Kumla med 1-0, trots att spelet inte fungerade riktigt. Senast vi mötte Motala så dominerade vi matchen och vann med 4-0. Men då var vi ett helt annat lag, så idag är det helt andra förutsättningar.

- Vi har revansch att utkräva på dem, vi förlorade ju mot dem i våras, säger Maif-tränaren Bosse Johansson till MVT.

Motala har en förlust på de sex senaste matcherna, och då var förlusten mot topplaget Sleipner som ligger tvåa i tabellen just nu. Det blir en svår bortamatch men vi kommer också med en bra trend bakom oss med tre raka segrar.

Motala ligger på femte plats i tabellen, fem poäng före oss. Vid vinst så börjar det ändå se ganska ljust ut för vår del att sikta mot den övre halvan av tabellen.

Motalas två bästa målskyttar som vårt försvar får se upp är Adam Larsson och Grace Tanda. De har stått för hälften av lagets 27 mål. En spelare som lämnat är Fabrice Junus som inte fått tillräckligt med speltid. Ny klubb är AFK Linköping.

Enligt rapport har Motala en del småskavanker och sjukdom att brottas med men enligt rapport ska det inte störa laget.

MATCHEN STARTAR OM:

Matchen startar om: