sfk partner

SFK Partner

Södertälje Fotbollsklubb är Södertäljes största fotbollsförening med en breddverksamhet som erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet till att träna och spela i ett lag.

Är du också SFK:are eller har personer som spelar i klubben?

• Idag är vi fler än 700 aktiva i föreningen
  • Över 4 000 personer är direkt eller indirekt knutna till klubben
  • 57 lag inom alla åldrar
  • 25 500 timmar exponering i våra matchställ
  • 275 000 timmar tillbringar vi under ett år på träning, och till och från träning

För att nå högsta nivå krävs det hårt arbete och kapital. Vi har ambitionen att investera i organisationer och satsa på de ideellt arbetande personerna i syfte att de kan utveckla lagen och skapa en bra skola för Södertäljes fotbollstalanger. Något man inte heller får glömma är att lagidrott också skapar bra samhällsmedborgare, där man lär sig lyssna på äldre, visa hänsyn och samarbeta med andra. Så vårt arbete är inte bara idrottsligt.

Vi erbjuder allt från att vara matchsponsor till olika paket där Ert företag får möjlighet att bli en långvarig samarbetspartner till Södertälje Fotbollsklubb.

Vill du diskutera ett samarbete med Södertälje Fotbollsklubb?

Kontakta klubbchefen Metin Rhawi