Vi har haft en tuff vårsäsong med idel förluster. Som en konsekvens av detta så klev förra huvudtränaren Vasilios Timoudas ner som assisterande tränare och in kom Hamid Kabodvand i rollen som manager med uppdrag att rädda klubben kvar i div 2.

Inför höstsäsongens start så fick jag några ord med Hamid.

Hur har det känts sedan du tog över som manager?

- Jag trivs jättebra i föreningen. Spelarna ger mig 110% under varje träning och match så jag är mer än nöjd. Jag har bara positivt att säga om SFK och om vår ledning och styrelse. Bra folk i klubben och jag ser fram emot resterande säsong.

Vi är mitt i ett speluppehåll. Vad jobbar du med nu?

- Just nu testar vi en massa provspelare. Vår klubbchef är aktiv under sommarfönstret och bjuder in provspelare dagligen. Vi åkte även till England för scouting. Vi har stort fokus på att förstärka på dom positionerna som vi tappat.

Hur går dina tankar inför höstsäsongen?

- Tänker inte så mycket. Vi tittar på spelare och sen tar vi en match i taget.

Tror du vi klarar det här till slut?

- Det är ambitionen! Vi har motivation och truppen är beredd att göra allt för att fixa detta. Jag är 100% säker på att vi löser det till slut...

iKOMG.png

SFK webshop Intersport