Tyvärr åkte vi på ännu en storförlust borta mot Arameisk-Syrianska.

Återigen gör vi en bra första halvlek men redan efter tre minuter gör Arameiska 1-0 på straff. Vi pressar hårt för en kvittering och hade åtskilliga avslut, men tyvärr utanför.

Efter 25 min får Arameiska en utvisning men istället för att vi lyckas kvittera så gör de 2-0 precis innan halvtidsvilan.

I andra halvlek orkar tyvärr inte grabbarna mentalt att fortsätta pressa utan det rinner iväg till slutresultatet 4-0 till Arameiska.

Nu börjar det utkristallisera sig att det mest handlar om den mentala biten. Vi har ett ungt men talangfullt lag. Det spel vi bjöd på i första halvlek ska vi ta med oss och försöka att inte vika ner oss när vi får motgång.

Nästa match är hemma mot Huddinge och då måste alla vara på tå i 90 minuter om det här ska gå vägen...

iKOMG.png

SFK webshop Intersport