Det började så bra redan efter fem minuter när Mattias Mete kunde snappa upp ett misstag från Värmbols backlinje och enkelt skjuta bollen i mål.

Men den ledningen skulle tyvärr inte vara länge. Redan i 9 min kunde Värmbol kvittera och några minuter senare ta ledningen med 2-1.

Tyvärr fungerar inte vårt försvar för närvarande och Värmbol kom till farliga lägen alltför lätt. Och med en kvart kvar av första halvlek tar Värmbol ledningen med 3-1.

I andra halvlek var det Värmbol som hade det mesta av spelet även om vi inte var ofarliga. Men tyvärr sätter vi inte våra chanser och med endast en minut kvar så sätter Värmbol punkt på matchen och vinner med 4-1.

Vi har stora problem just nu både offensivt och defensivt. Vi sätter inte våra chanser och låter motståndaren rinna igenom alldeles för lätt.

Helt logiskt är vi därför cementerade i botten av tabellen med endast en poäng efter sju matcher...

iKOMG.png

SFK webshop Intersport