Tyvärr kunde vi inte tända till i derbyt mot Assyriska och när domaren blåste av matchen så hade vi inkasserat ännu en förlust på kontot.

***

Assyriska tar tag i taktpinnen redan från start och efter bara ett par minuter har hemmalaget en dubbelchans. Först gör Charbel i målet en kanonräddning och returen tar i ribban.

Så där fortsätter det hela första halvlek och vi ska vara glada att vi inte har 3-4 bollar i mål. Men ett storspel i målet av Charbel räddar oss många gånger.

Till slut får vi ändå kapitulera när Abu Bakarr Suma i Assyriska gör 1-0 strax innan halvtid. När domaren blåser för halvtidsvila får vi vara enormt nöjda med att det endast står 1-0 på resultattavlan. Nu finns ändå chansen att prata ihop sig och försöka göra något i andra halvlek.

I andra halvlek gör nya tränaren Hamid Kabodvand direkt tre byten för att försöka få till en förändring. Men det hjälper inte. Assyriska fortsätter hålla i taktpinnen och vi har mycket svårt att skapa några målchanser. Skärpan i vårt passningsspel är under all kritik.

Med en halvtimme kvar gör Assyriska helt rättvist 2-0 och då orkar vi inte längre stå emot. Med en kvart kvar kommer 3-0 och med tio minuter kvar 4-0. På slutet finns ingen struktur kvar och vi får ett tröstmål på övertid…

I slutskedet får Sharbel i målet ett stenhårt skott i huvudet vilket alla på arenan ser, utom domaren(!?). Det finns ju en regel att domaren ska blåsa av spelet vid huvudskada men den regeln har han tydligen missat. Sharbel fick bäras ut på bår och åka till sjukhus. Inte bra. Vi får hoppas det inte är något allvarligt.

Nej, den här matchen är bara att lägga till handlingarna och nya tränaren Hamid har ett digert arbete framför sig för att vända den negativa trenden.

iKOMG.png

SFK webshop Intersport