När det såg som mörkast ut och ett 3-0 underläge, så vaknar vi plötsligt till och lyckas hämta upp till 3-3.

Första 20 minuterna är det Aspudden som har det mesta av spelet och är nära att ta ledningen men ribban räddar oss.

Tyvärr drabbas vi av ett tungt avbräck när vår försvarsjätte Dawda Sillah skadar sig redan efter fem minuter. Det var nog bidragande till att vi inte kom in i matchen riktigt.

Men i andra halvan av första halvlek jämnar spelet ändå ut sig och i 22 minuten har vi en farliga dubbelchans. Junior Rosero får till ett skott i straffområdet som räddas. På returen är Tejan framme men skjuter strax utanför.

Det känns som att vi ska gå till halvtidsvila men med bara ett par minuter kvar av första halvlek får Aspudden en hörna och lyckas nicka in 1-0.

Andra halvlek startar inte bra och redan efter fem minuter gör Aspudden 2-0. Efter det vaknar vi plötsligt till liv och får press på Aspudden och skapar chanser. Tyvärr finns inte skärpan i avsluten.

Istället är det Aspudden som gör ytterligare ett hörnmål till 3-0 med 10 minuter kvar. Då kändes det som ridå ner...

Men av någon anledning lyckas grabbarna uppbåda energi och vi startar en frenetisk jakt på mål. I 82 minuten resulterar det i en straff som den här gången inte resulterade i en polsk riksdag vem som skulle ta den. Junior får äran att sätta den stensäkert i mål, 3-1.

Bara några minuter senare kommer vi i nästa anfallsvåg och återigen får Junior skottläge och sätter den säkert i mål till 3-2.

Med bara fem minuter kvar så var det ändå svårt att tro att vi skulle få med oss något men med en minut kvar av ordinarie tid lyckas Fayia Kobba Jr nicka in reduceringen till 3-3. Jublet blev enormt och som matchen utvecklat sig så kändes det nästan som en seger.

***

Vi skulle i och för sig behövt en seger innan speluppehållet men inget är fortfarande omöjligt, det tar bara lite längre tid...

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
iKOMG.png

SFK webshop Intersport

Tabell - Herrar

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten