Grabbarna gjorde en grym insats i premiärmatchen borta mot topptippade Newroz FC och vi förtjänade poängen vi fick mer än väl.

Vi inledde matchen första 5-10 minuterna med att känna på Newroz. Sedan tappade vi en del av spelet men hittade tillbaka igen sista 10-15 minuterna av första halvlek och blev mer organiserade.

- Vi skulle starta matchen med att ställa lite frågor bakom deras backlinje och vi fick dem att spela felvända några gånger, säger ass tränare Bojan Mijatovic.

Newroz hade kanske lite större bollinnehav i första halvlek men sett till chanserna så hade vi de vassaste. Newroz hade till exempel inget avslut på mål i första.

- I pausen pratade vi om att vi skulle försöka hitta lite fler instick, hitta centrala genombrott och framförallt ha en bättre balans i laget, säger Bojan.

Man snackade också om att utnyttja deras svaga omställningsspel och försöka kontra när tillfälle ges.

- Vi gör det ett par gånger men vi kommer inte riktigt till ett farligt avslut. Det var ett mer böljande spel i andra, lite mer chansningar, vilket inte var så bra, säger Bojan.

Tyvärr fick Strahinja sitt andra gula kort när han försökte rädda ett bolltapp och blev utvisad med en kvart kvar. Vi drar oss tillbaka och det blir en tung avslutning. Vi slöt ihop oss på mitten och försökte hindra alla inspel. Newroz hade också en riktigt farlig nick på slutet. Mitt i all press så fick vi ett par omställningslägen men vi orkade inte utnyttja dem.

- Med tanke på hur det såg ut sista 30 min så får vi vara nöjda med en poäng, avslutar Bojan.

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli