Vi har inte vunnit mot Huddinge sedan 2015 men nu är trenden bruten. En övertygande 3-1 seger gav oss tre färska poäng och en mycket nöjd huvudtränare.

- Vi har ett lag som ställer upp för varandra och jobbar enligt gameplan. Jag är stolt att få stå på sidan, säger en mycket glad Andreas Haddad.

Gameplanen som Andreas pratar om var att vi skulle ligga rätt i positionerna. Vi skapar flera fina lägen men i halvtid så står det fortfarande 0-0. 

Andreas gjorde ett tidigt byte i halvtid när Marcus Mitander kom in istället för Allan Zizinga som hade ett gult kort.

- Ja, Elis Gillberg fick gå ner och Marcus gick upp för att försöka punktera matchen. Det börjar bra och vi gör mål direkt, säger Andreas.

På mindre än en kvart gjorde Bachir Katourgi två kassar och Selwan Al Jaberi en och helt plötsligt står det 3-0 till oss. Bachirs andra mål var på straff när Huddinge fick en man utvisad.

Efter det så drabbas vi tyvärr av det fenomen som många fotbollslag drabbas av när det gått lite för lätt, vi slappnar av med en man mer. Och med drygt 10 min kvar så reducerar Huddinge.

- Vi gick ner i deras bolltempo och så blir det ett inlägg som gick i en båge över Fredrik i målet. Jag förstår inte hur den kunde gå in, säger Andreas.

Vi drabbades tyvärr av två skador i slutskedet av matchen när alla byten var gjorda så resten av matchen spelade vi också med en man mindre. Vi faller hem och försvarar oss. När vi väl har bollen så håller vi den och Huddinge är inget direkt hot. Spelet blir lite rörigt med alla spelare som kommer in och det blir lite hawaii. Ifall någon missat det, så får man byta fem spelare i år och det känns lite konstigt med den nya regeln.

***

Även om det bara är andra matchen för säsongen så ser det riktigt trevligt ut att vi ligger i toppen av tabellen just nu. Men det gäller att hålla båda fötterna på jorden och fortsätta det goda och hårda arbete man startat. Då kanske vi slipper de senaste årens bottenplaceringar, där vi varit farligt nära att åka ur division 2.

Nästa match är på lördag 21 april borta mot ännu ett förväntat topplag. Haninge har motsvarat förväntningarna och inlett starkt med två segrar, så det blir en tuff match.

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli