I en match som kunde ha slutat hur som helst, så lyckas vi ändå få med oss en poäng borta mot Sleipner.

Sleipner kommer ut till första halvlek, mycket taggade att ta sin första trepoängare. Tyvärr är vi inte lika taggade. Vi gör många tekniska misstag och får inte till spelet ordentligt. Men vi är ändå med i matchen och skapar flest målchanser.

- De ser till att vi blir ganska långdragna vilket inte är hur vi brukar spela, säger assisterande tränaren Bojan Mijatovic.

Efter en kvart får vi vår första farliga målchans när Bachir får skottläge men tyvärr skjuter han rakt på målvakten. Minuten senare får även Sleipner sin första farliga målchans men skjuter lyckligtvis strax utanför.

Både Kevin Ali, Selwan och Marcus Mitander får flera bra lägen att göra mål. Med lite mer skärpa så skulle vi gått till halvtidsvila med ett par måls ledning.

Men det var nära att vi fick ett mål i baken istället när vi tappar boll i försvaret med 10 min kvar av första. Sleipner kommer till jättefarligt skottläge men som tur är går bollen tätt utanför.

Efter ett ordentligt snack i halvtid så kommer vi ut betydligt mer taggade. Redan i första minuten får vi ett kanonläge när Kevin Ali får skottläge. Men bollen blockeras och går ut till inkast. Efter inkastet får vi faktiskt in bollen i mål men döms offside.

Tyvärr fortsätter våra tekniska misstag och spelet böljar fram och tillbaka där båda lagen skapar målchanser. Efter 20 min gör vi återigen ett misstag i försvaret. Sleipner kommer till farligt skottläge och Fredrik kommer ut och räddar. Tyvärr vinner de andra bollen och får in bollen till 1-0.

Lyckligtvis är vår anfallare Selwan i riktigt bra slag just nu. Han vinner boll en bit innanför deras planhalva och tar saken i egna händer. Han avancerar och skjuter bollen otagbart i mål till 1-1.

- Det var ett fint mål. Selwan nyper till efter ett jättefint uppspel där vi bygger upp spelet jättebra, säger Bojan.

Sedan är det lite hawaii fram och tillbaka. Både Sleipner och vi får varsin farlig målchans men matchen slutar oavgjort.

- Den här matchen kunde ha slutat precis hur som helst. Med tanke på hur det ser ut, med handen på hjärtat, så får vi vara nöjda med att komma härifrån med ett kryss, avslutar Bojan.

***

Vi har fortfarande inte vunnit på bortaplan men är fortfarande obesegrade efter fem omgångar och skuggar topplagen. Fortsätter vi ta poäng, även när spelet inte riktigt stämmer, så ser det här mycket bra ut för fortsättningen.

Nästa match är hemma på lördag den 12 maj mot Eskilstuna City.

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten