Vi är ett sårat lag just nu efter att tränarparet lämnat klubben hastigt men mindre lustigt. Våra grabbar orkar inte uppbåda den kraft och energi som krävs för att mäta sig med Nora på bortaplan.

Vi började ändå hyfsat och redan efter ett par minuter vinner Gino en boll och slår ett inlägg som Bachir tyvärr nickar utanför.

Först efter sju minuter har Nora sin första skott på mål men inte bättre än att den går rakt i famnen på Anton i målet. Men bara sju minuter senare så gör vi ett misstag och Nora ställer blixtsnabbt om och skjuter bollen otagbart in i mål.

Vi har svårt att skapa några målchanser i första halvlek. Vi bygger upp en del möjligheter men i avgörande skedet så missar vi passningar eller slår inlägg som är plockpotatis för målvakten.

Nora är starka i försvaret och så fort tillfälle bjuds så ställer de om blixtsnabbt och sårar oss. Hade det inte varit för Anton i målet så kunde vi ha legat under med betydligt fler mål och vi ställde in oss på att gå till halvtidsvila i 1-0 underläge.

Men på övertid i 48 min tappar vi återigen boll och såras av Noras blixtsnabba omställningar. Istället får vi gå till halvtidsvila med ett 2-0 underläge.

Med tanke på turbulensen i klubben senaste veckan så finns inte kraften att försöka vända matchen. Istället går det bara 10 minuter av andra halvlek så gör Nora 3-0. Efter det är vi tyvärr knäckta och Nora tillåts till och med att göra ett Zlatanmål med drygt 10 min kvar av matchen. Ett sånt där mål som Zlatan gjorde mot Ungern från snäv vinkel rätt upp i närmaste krysset. Ridå ner...

***

Nej, det här känns inte bra. Det är stor oro i truppen efter att tränarparet lämnat oss hastigt men mindre lustigt förra veckan. Vi letar fortfarande febrilt efter en lösning på tränarfrågan men det är inte så lätt mitt i säsongen. Vi är sårade nu...

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten