Tyvärr fick vi inkassera tredje förlusten i rad hemma mot Aspudden. Vi står fortfarande utan tränare och laget har svårt att hitta rätt energi just nu.

Aspudden var nära att få en smakstart redan efter ett par minuter när ett skott tar i ribban! Istället vaskar vi fram en bra målchans i 6 min när Gino vinner boll. Han får till ett inlägg till Selwan som nickar ner till Bachir för avslut. Skottet går tyvärr tätt över.

Spelet är ganska jämnt i inledningen av matchen men det är Aspudden som skapar de farligaste chanserna. I 12 min slarvar vi i försvaret. De ställer om och får en farlig målchans men vi kan i sista sekund rensa till hörna. Sedan kommer de i flera heta målchanser och det är bara Anton i målet som ser till att vi fortfarande är med i matchen.

Men efter en dryg halvtimme håller det inte längre. Vi tappar bollen i försvaret efter ett nonchalant agerande. Anton räddar första skottet men på returen kan Pashang Abdulla i Aspudden stöta in bollen till 0-1.

Resten av första halvlek är vi illa ute och Aspudden skapar målchans på målchans. Vi har svårt att skapa något och de pressar oss högt. Det är endast Anton i målet som gör att vi kan gå till halvtidsvila med ett 1-0 underläge. Han gör grymma räddningar.

Redan i inledningen av andra halvlek får Aspudden en livsfarlig chans på hörna men vi kan rensa på mållinjen. Även i andra halvlek startar vi hyfsat och håller jämna steg första 10 min men sedan tar Aspudden över igen.

Tyvärr grinar skadeeländet oss i ansiktet igen. I 57 min blir vår för dagen bästa utespelare Gino skadad och skriker ut sin smärta. Han fick bäras av planen med en befarad korsbandsskada.

Efter skadan tappar vi återigen spelet och Aspudden tar över. De skapar heta målchanser i parti och minut och återigen är det Anton i målet som räddar oss från en rejäl halkörning målmässsigt.

Men till slut får även Anton i målet ge sig. Med 10 min kvar orkar vi inte stå emot längre. Aspudden gör en omställning och sänker oss när Pashang Abdulla blir tvåmålsskytt. Efter det finns ingen gnista kvar längre och det är mycket nära att det blir 0-3 också på övertid.

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten