Tyvärr kunde vi inte hålla kvar momentum från vinsten i förra matchen. Gästande Sylvia var numret för stora idag och när domaren blåste av matchen så fick vi åka hem med fyra mål i baken.

Vi börjar dock bra första 10 min och skapar flera farliga lägen. Men efter den energiska inledningen så tar Sylvia sakta men säkert över spelet.

Efter en kvart skapar Sylvia sin första farliga chans när de får skottläge, men bollen går precis utanför. Sylvia fortsätter spela sig igenom och det osar hett runt vårt mål. Efter en halvtimme får de också utdelning. Vi får panik i försvaret och kan inte rensa bort bollen, som studsar hit och dit. Till slut kan Sylvia dundra in 0-1, otagbart för Anton i målet.

Efter vår fina inledningen första 10:e har vi svårt att skapa något. Sylvia fortsätter såra oss med ruskigt snabba omställningar. Vi hänger helt enkelt inte med och det känns som att det bara är en tidsfråga innan de gör 0-2. Vi klarar oss dock undan med blotta förskräckelsen till halvtidsvilan med uddamålsunderläge.

I andra halvlek chockstartar Sylvia och kommer till avslut på mål i första minuten. Anton är välplacerad i målet och suger in bollen i famnen. Men vi hinner inte hämta oss från chockstarten innan Sylvia tar ledningen med sitt andra mål i 49 min efter schabbel i försvaret.

- Tyvärr täpper vi inte igen ytorna framför våra mittbackar. Vi bjuder på alldeles för mycket vid första och andra målet, säger nya tränaren Daniel Melki som fick allt annat än en smekmånad på sin nya post.

- Vi blir väldigt oorganiserade och vi gör inte jobbet. De slår ut våra lagdelar genom att driva förbi, till exempel vid första målet när de driver förbi två lagdelar. Det får inte hända. Det var bara 5-6 spelare av 11 som gjorde jobbet, säger Daniel besviket.

Tyvärr tar Sylvia över ännu mer i andra halvlek och de är blixtsnabba i sina omställningar och sårar oss om och om igen. Anton i målet håller nere siffrorna, vilket säger en hel del. Men med en halvtimme kvar av matchen så får Anton kapitulera när Sylvia kommer på en omställning. På inlägget så nickar de in sitt tredje mål. Ridå ner...

Efter 0-3 målet så slår Sylvia av på takten och vi tillåts sticka upp lite. Vi skapar några halvchanser men är aldrig riktigt nära att göra match av det här.

Sylvia kommer fortsatt fram i farliga lägen och har en ribbträff och en stolpträff innan de sätter spiken i kistan med sitt fjärde mål i 89 minuten.

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten