Vi var mycket nära att gå till sommarvilan med en vinst, men två fasta situationer i slutskedet av matchen förnekade oss tre poäng.

Till skillnad mot förra matchen så gör vi en bra insats idag. Det är en jämn första halvlek även om Motala har lite mer boll. Men efter en halvtimmes spel är det Motala som får utdelning när Renato Rako gör 0-1. Det står sig halvleken ut.

I andra halvlek kommer vi ut med en helt annan energi och aggressivitet. Bachir Katourgi kvitterar i 61 min och Allan Zizinga nickar in ledningsmålet 2-1 med 20 min kvar. Då känns det som vi har matchen och Motala får även en utvisning med kvarten kvar när Simon Karlsson får sitt andra gula kort.

Men det slutar inte som vi tänker oss. Två fasta situationer med en kvart kvar gör att vi får åka hem helt lottlösa. Strax efter utvisningen kvitterar Jonathan Hellqvist på en hörna och med åtta minuter kvar gör Adam Egnell 2-3 på en frispark.

Vi gör en sista forcering och är nära att kvittera. Målvakten Anton Olofsson är till och med uppe på en hörna i slutminuten och nickar, men bollen vill inte in...

Matchen slutar 3-2 till Motala och nu får vi en välbehövlig sommarvila. Till hösten får vi ta nya tag och se till att vi blir det där stabila mittenlaget som var målet inför den här säsongen.

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten