En otroligt viktig seger bärgades borta mot Eskilstuna City, som i praktiken innebär att vi säkrade kontraktet för spel i division 2 även nästa år.

Vi startar matchen riktigt bra och aggressivt. Det ger också utdelning redan i 6 min när Kevin Sharro slår ett misslyckat inlägg som ställer målvakten och nästan går i mål. Men den tar i ribban och på returen är lagkapten David Genc påpassligt framme och nickar in 0-1. David har vikarierat som back sedan speluppehållet och gjort det bra. Men idag fick han komma tillbaka på sin mittfältsposition och gjorde mål för tredje machen i rad.

Vi fortsätter spela bra första 20:e och Eskilstuna har svårt att skapa några målchanser. Tyvärr dippar vi resten av halvleken och är totalt bolltittande när Eskilstuna kvitterar i 27 min. På ett inlägg in i straffområdet får Daniel Miljanovic stå helt oattackerad och skjuta bollen i mål, helt otagbart för Anton i målet.

I andra halvlek börjar vi lika starkt som i första och den här gången tog det bara fem minuter innan vi tar ledningen. Samuel vinner en boll i straffområdet, passar bollen snett bakåt till Elis som skjuter direkt. Bollen blockeras och på returen bombar Freddy in bollen till 1-2.

Efter den starka starten blir det lite svajigt och vi är lite illa ute. I 59 min får Eskilstuna en omställning och är nära att komma fri med målvakten. Men vår anfallare Samuel jobbar tillbaka och glidtacklar bort bollen. Kul att se att alla kämpar för varandra. Eskilstuna pressar oss en del på slutet men vi rider ut stormen och kan kamma hem mycket viktiga 3 poäng.

Hoppas jag inte jinxar, men nu har vi i praktiken säkrat kontraktet för spel i division 2 även nästa år.

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten