För tredje året och sjätte matchen i följd så föll vi mot vårt boogie team Värmbols FC.

Vi får gå tillbaka så långt som 2014 för att hitta en vinst mot Värmbol i seriesammanhang, och då vann vi div 2 och gick upp till div 1. Men efter det är det idel förluster.

Värmbol tar tag i matchen direkt och redan efter ett par minuter har de sitt första farliga avslut, men Anton i målet gör en bra räddning. Vi har svårt att skapa några heta målchanser. Vi får också ta mycket stryk mot ett fysiskt överlägset lag.

Redan efter en knapp halvtimme får också Värmbol utdelning på sitt spelövertag när de får avslutsläge i straffområdet. Anton är chanslös på närskottet och 1-0 är ett faktum.

Med bara ett par minuter kvar av första halvlek så får vi vår första farliga målchans. Vi får till en bra nick men tyvärr rakt på målvakten som kan reflexrädda. 1-0 står sig halvleken ut.

I andra halvlek försöker vi bli mer aggressiva och pressa lite högre men Värmbol är starkare. Vi har fortfarande alldeles för svårt i sista avgörande lägena.

Värmbol är mycket fysiska och flera gånger blir våra spelare liggande med smärtor efter smällar. De skapar också flera farliga målchanser.

Avbytare Aziz Ada som kom in i andra halvlek gör det med frisk energi och jagar boll. I 63 min så stressar han målvakten så hårt att han skjuter rakt på Aziz och vi får en trippelchans att göra mål. Men Värmbol lyckas blockera varje avslutsförsök. Nära kvittering där.

Istället får Värmbol en hörna på slutet och kan avgöra matchen i 87 min med sitt 2-0 mål...

Det är fördömt. Vårt boogie team gäckar oss fortfarande. Nåja, nästa säsong måste vi bryta den här negativa trenden och det tror jag vi klarar.

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli