Återigen visar vi pannben och kämpar ända in i kaklet. Trots två tveksamma straffar emot oss så lyckas vi vända och sätta segermålet på övertid.

Det är en jämn match och även om inget av lagen har något att spela för, varken uppåt eller nedåt, så ville båda verkligen vinna.

Vi börjar avvaktande första 20:e men efter det börjar vi komma igång och skapa målchanser. Det skulle också resultera när vi tar ledningen i 25 min. Fayia stressar Värmbolsförsvaret till bolltapp. Fayia slår ett inlägg som Daniel kan stöta in i mål, hans första mål i SFK-tröjan (0-1).

I 29 min är vi nära att öka på vår ledning när Naramsin kommer runt på kanten och slår ett inlägg in i straffområdet. Tyvärr nickar vi precis utanför.

I slutminuten av första halvlek drämmer Dawda till ett distansskott som målvakten med nöd och näppe kan tippa i ribban.

***

Andra halvlek hinner knappt starta så kommer Aspudden farande i straffområdet. Vi lyckas bryta bollen och spelaren faller lätt. Domaren blåser straff direkt (1-1).

Spelet fortsätter och i 66 min blir en Aspuddenspelare återigen fälld i straffområdet. Tveksamt, men domaren blåser straff utan att tveka. Anton går åt fel håll och Aspudden tar ledningen (2-1).

Resten av matchen går vi all in och jagar både kvittering och ledningsmål. Vi är nära flera gånger och till slut ger det utdelning med 10 min kvar när Kevin Ali kvitterar (2-2).

Nu kändes det som att vi kunde vara nöjda med en poäng men grabbarna ville annat. På övertid lyckas Dawda gnugga in segermålet och ytterligare tre poäng på kontot (2-3).

***

Grabbarna visar återigen att man är beredd att kämpa ända in i kaklet med segermålet på övertid. Nu gick vi förbi Aspudden i tabellen till sjunde plats på bättre målskillnad.

På lördag 29 september kl 15:00 tar vi emot Nora på hemmaplan. Välkomna!

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli