Det märktes att det var en match som egentligen inte betydde något för oss. Vi var inte riktigt där i första halvlek och redan efter sju minuter stod det 2-0 till Nora.

Nora däremot hade mycket att spela för. De visste att en vinst skulle räcka för att rädda deras kontrakt till nästa säsong och de var riktigt taggade.

Vi startar inte matchen speciellt inspirerande och det känns lite avslaget, vilket också skulle straffa oss rejält direkt.

Redan efter fem min gör vi ett misstag i backlinjen som Nora snappar upp och kommer fri med målvakten (0-1).

Bara några minuter senare kastar Nora ett inkast in i straffområdet som de nickar in i mål (0-2).

Efter 20-25 min börjar vi komma in i matchen en aning i alla fall och skapar en del chanser men har svårt i sista avgörandet. Till slut får vi ändå till en reducering i 32 min när Samuel passar Dawda som står mitt framför mål och bara behöver stöta in den (1-2).

Tyvärr skulle Nora, bara fem minuter senare, göra ytterligare mål och det stod sig till halvtidsvilan (1-3).

***

Till andra halvlek gör vi flera byten och kommer in med bättre inställning. Vi tar över matchen och skapar chans på chans. Med bättre skärpa skulle vi minst ha gjort ett par, tre mål och hotat deras poäng.

I 75 minuten får helt plötsligt Elis till ett distansskott som tar stolpe in (2-3) och ett visst hopp uppstår att få med sig en poäng. Men tyvärr vill det sig inte. Skärpan i avsluten finns inte där och matchen slutar 2-3.

***

Det är bara att gratulera Nora till fortsatt spel i division 2 även nästa säsong och vi tar nya tag borta mot Motala nästa helg.

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli