Det blev ingen seger i säsongens sista match mot bottenlaget Värmdö. Värmdö som slogs för sin överlevnad kunde till slut vinna med 4-2.

För Värmdös del räckte dock inte segern. Eftersom Sleipner också vann sin match så blir det division 3 spel för Värmdö nästa år.

För vår del så hamnade vi till slut på nionde plats med samma poäng som Nora men med sämre målskillnad.

Vårt mål inför säsongen var att bli ett stabilt mittenlag och på pappret så lyckades vi i princip, men speciellt stabilt var det inte.

Vi startade säsongen bra och var obesegrade första sju omgångarna med idel hemmavinster. Men efter förlusten hemma mot Värmbol i åttonde omgången så valde vår tränarduo Andreas Haddad och Bojan Mijatovic att, hastigt men mindre lustigt, lämna oss...

Tyvärr medförde det också en viss spelarflykt och kaos i laget. Vi förlorade ytterligare fyra av fem matcher innan vi lyckades samla ihop oss efter sommaruppehållet och plocka några poäng här och där. Men speciellt stabilt blev det aldrig mer den här säsongen. Dock lyckades vi i praktiken säkra nytt kontrakt med sju omgångar kvar, vilket är starkt med tanke på omständigheterna.

Tvyärr blev det lite avslaget på slutet och vi orkade inte uppbåda några krafter för att snygga till siffrorna ytterligare. Vi åkte på några rejäla plumpar mot slutet och nu är det bara att bryta ihop och komma igen till nästa säsong.

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli