22-årige backen Daniel Boateng är klar för spel i Södertälje FK. Daniel kommer närmast från Hibernian FC i Skotska Championship, men har även ett förflutet från Arsenal. Kontraktet gäller för resten av säsongen.

- Det känns bra att vara här i Sverige. Flygresan var på bara två timmar och jag ser fram emot att börja spela snart, säger Daniel Boateng.

Daniel tillhörde Arsenal från 2010-2014 och gjorde sin stora debut 2011 mot Bolton i ligacupen. Senare har det mest handlat om utlåningar till klubbar som Swindon Town FC, Oxford United FC och nu senast Hibernian FC.

- Det känns ganska stort att vi fått hit Daniel. Bara att han har tillhört Arsenal säger en hel del. Nyligen blev vår lagkapten och mittback Ilyas Merkes skadad och nu behöver vi verkligen denna förstärkning. Jag känner mig upprymd, säger sportchefen Oktay Izgin.

Men det var på håret att allt gick igenom. Precis innan transferfönstret stängde föll den sista pusselbiten på plats, mycket tack vare Daniels agent Hamid Kabodvand. Och idag blev det officiellt när skotska fotbollsförbundet godkände övergången.

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - U19

Tabell - Damer

Kommande matcher

Annons Sponsorhuset

grasroten