Vi välkomnar 22-årige Aday Khoury till Södertälje FK, men han är inte helt ny i klubben. 2015 var Aday utlånad till oss från superettanlaget Assyriska FF när vi spelade i div 1.

Men nu har han alltså helt och hållet blivit en SFK:are och han ser fram emot en spännande säsong.

- Jag har höga förväntningar på mig, mina lagkamrater och klubben och hoppas vi kan vara med och slåss i toppen, säger Aday förväntansfullt.

Vad fick dig att välja SFK?

- Andreas, Bojan samt ledningen har tydliga mål och ambitioner inför det här året. Så det gjorde valet enklare för mig, säger Aday.

Aday är en stark mittback/defensiv mittfältare och en riktig bollvinnare. Han är stark i luftrummet och bra med båda fötterna.

Innan Aday var utlånad till oss så tillhörde han Assyriska från 2013 - 2015. Efter vårt division 1 äventyr gick Aday tillbaka till Assyriska under 2016. Och nu senast har han tillhört Arameisk-Syrianska 2016 - 2017 i både division 1 och 2.

Vi har nu fått en spelare med erfarenhet från både Superettan och Division 1 vilket ger oss bra kvalitet.

ravelli-sport.png

annons ravelli