Truppbygget fortsätter med oförminskad styrka. Vi välkomnar 25-årige ytterbacken Marouf Hussain till SFK som ser fram emot seriestarten.

- Mina tankar och förhoppningar inför säsongen 2018 är höga, säger Marouf.

Det märks att alla nya spelare som kommer tror starkt på klubbens nysatsning och hyser stor respekt för det nya tränareparet.

- Det som fick mig att välja SFK var främst att jag tycker att Andreas och Bojans ledarstil och ambitionsnivåer passar ihop med mina egna, säger Marouf innan han fortsätter.

- Jag känner även att laget har många duktiga spelare med stor potential. Det kan bli en mycket spännande säsong och jag vill vara med på den resan.

Maroufs styrkor ligger främst i snabbhet, styrka och positionsspelet. Han är en defensiv spelare i grunden och det är där hans allra största styrka finns. Värt att tillägga är att han även har en fin högerfot som kan leverera inlägg med precision och som tidigare år varit ett farligt anfallsvapen.

- Ja, senaste säsongen i Spårvägens FF gjorde jag 9 assist, varav alla kom från inlägg med högerfoten, säger Marouf stolt.

Maroufs moderklubb är Flemingsbergs IK och i tonåren spelade han i Juniorallsvenskan med FOC Farsta. Han startade sin A-lagskarriär vid 18 års ålder och har som högst spelat i division 2 med Aspudden-Tellus. Han har även hunnit med att prova på engelsk fotboll!

-  Mitt bästa minne från min fotbollskarriär är när jag 2011 blev inbjuden ner till England för provspel med Kettering Town FC. Det var en härlig upplevelse och är ett minne för livet...

 

scania_500x167.png
telge_koncernen.png
VW_sodertalje.png
Magnolia_stor.png
Love_570x161.jpg
ravelli-sport.png
olearys.png
team_rekond.jpg

Tabell - Herrar

Tabell - Damer

Tabell - U19

annons ravelli