Vi är glada att kunna presentera 20-åriga Daniel Alarcon MacCallum som ny central mittfältare.

- Det känns fantastiskt och klubben har tagit emot mig på ett bra sätt, säger Daniel och fortsätter.

- Jag vill utvecklas, ge 110% och vinna så många matcher som möjligt.

Daniel kommer närmast från seriekonkurrenten Värmdö.

- Då mötte jag SFK och gillade den aggressiva och offensiva fotbollen dem spelade. Visste direkt att jag skulle passa in och kunna bidra med mina kvalitéer, säger Daniel.

Daniel inledde sin fotbollskarriär i Hammarby 2007-2010. Fortsatte sedan i Spårvägen 2010-2012, AFC 2013-2014, Vasalund 2014-2017 och Värmdö 2018 i ett halvår.

Daniels pappa är från Peru och mamma från Skottland. Det bådar för en bra blandning med den skottska kämparglöden och den peruanska tekniska elegansen.

- Jag spelar på det centrala mittfältet. Mina styrkor är att jag gillar att springa och gå in i dueller, värderar spelet rätt och är lugn med boll.

Vi välkomnar Daniel till klubben och önskar honom lycka till!

ravelli-sport.png

Tabell - U19