Förre Tumbaspelaren Diego Carvajal anslöt till Södertälje FK inför säsongen 2019.

Välkommen till SFK! Vad fick dig att välja oss?

- Jag bestämde mig för Södertälje då dem gav mig möjligheten och trodde på mig från första stunden.

Vilka klubbar har du representerat?

- Tidigare har jag spelat i Chile och representerat Juniorerna i Everton de viña del mar som sedan gav mig ett professionellt kontrakt i första divisionen. Sedan blev jag utlånad i 6 månader till Union la calera i andra divisionen.

Vilka är dina styrkor som fotbollsspelare?

- Min spelstil är vanligen som mittback men jag bemästrar även en roll som central eller defensiv mittfältare. Jag är också en stark huvudspelare, både i det offensiva samt det defensiva spelet, bra passningsspel och bra spelförståelse.

Hur går dina tankar om säsongen 2019?

- Jag vill att det går bra för mig individuellt och att jag lyckas hålla en hög standard som bidrar till att laget gör bra ifrån sig. På så sätt ger det mig möjlighet att avancera i min fotbollskarriär.

iKOMG.png

SFK webshop Intersport