Fotbollen i målnätet

Förlust borta mot Harg

Tyvärr blev det ytterligare en förlust borta mot Hargs BK då vi fortfarande har några nyckelspelare borta.

Den tryckande sommarvärmen ledde till att båda lagen fick kämpa väldigt hårt, med mycket bolltapp och missförstånd. Vi har fortfarande några nyckelspelare borta och vi har svårt att hålla i bollen och skapa chanser. Då blir det svårt att vinna matcher…

Harg trummade på och är värda sin första vinst i serien i år. Vi når inte riktigt upp till vår bästa nivå och vi får helt enkelt kriga vidare.

Trots endast en poäng hittills så ligger vi fortfarande precis ovanför nedflyttningsplats, med en match mindre spelad än BK Sport och Katrineholm.

Nästa match är hemma mot just Katrineholm som ligger sist i tabellen. Nu gäller det att vi tar vår första seger så vi inte riskerar halka ner i relegeringsträsket…

När: 23 juni kl 19:00
Plats: Östertälje IP


Om klubben


Södertälje FK har anor från 1904, då Södertälje Sportklubb startade en fotbollssektion som senare blev BK Star, som slutligen blev Södertälje FF. Andra anrika föreningar som Bårsta AIK, Östertälje IK, Telge BoIS, Västertälje, SAIF, Södertälje FC, med flera är fotbollsföreningar som finns med i Södertälje FK:s rötter. Lagen gick senare ihop med någon av Brunnsängs IK, Östertälje BoIS eller FF Södertälje som blev Södertälje FK.

Kontakta oss


Södertälje Fotbollsklubb

Box 19008, 152 25 Södertälje

Gärtunavägen 2, Södertälje

Sociala medier


© 2021 Södertälje Fotbollsklubb

Webbansvarig: Felix Rimfrost