Gå med i Svenska Spels Gräsroten

Har Du ett spelkort från Svenska Spel kan Du registrera Södertälje FK och bli en föreningsfadder.

Det kostar Dig ingenting utan det fungerar helt enkelt så att Södertälje FK får 10 poäng för varje krona Du spelar på Svenska Spels produkter (Stryktipset, Europatipset, Måltipset, Topptipset, Oddset, Lotto, Keno, Eurojackpot o s v).

En gång om året räknas dessa poäng om till kronor och alla föreningar i landet som har föreningsfaddrar delar på 50 miljoner kr, som Svenska Spel betalar ut i sitt s.k Gräsrotenprojekt.

Surfa in på Svenska Spel och bli medlem i Gräsroten.

Eller så kan Du helt enkelt be Ditt tipsombud registrera Din valda förening (Södertälje fotbollsklubb) nästa gång Du lämnar in Ditt tips.

Om klubben

Södertälje FK har anor från 1904, då Södertälje Sportklubb startade en fotbollssektion som senare blev BK Star, som slutligen blev Södertälje FF. Andra anrika föreningar som Bårsta AIK, Östertälje IK, Telge BoIS, Västertälje, SAIF, Södertälje FC, med flera är fotbollsföreningar som finns med i Södertälje FK:s rötter. Lagen gick senare ihop med någon av Brunnsängs IK, Östertälje BoIS eller FF Södertälje som blev Södertälje FK.

Södertälje Fotbollsklubb

Box 19008, 152 25 Södertälje