Vill du hjälpa SFK och samtidigt tjäna pengar själv?

Sponsorhuset hjälper idag över 8000 svenska föreningar och organisationer med att tjäna pengar. Bland Sponsorhusets föreningar hittar du lag i Allsvenskan, superettan, SHL och hockeyallsvenskan tillsammans med de allra minsta idrotterna i de lägsta divisionerna. Här finns även skolklasser, scoutföreningar och hjälporganisationer. Alla som behöver hjälp med sponsring är välkomna att gratis bli medlem hos Sponsorhuset.

När du som spelare, supporter, medlem eller förälder vill stötta Södertälje FK kan du genom Sponsorhuset handla hos över 500 nätbutiker som alla sponsrar SFK vid varje köp du gör. Här finns bl.a CDON, Bokus, Ellos, Svenska Spel, Inkclub, Lenson, Nelly.com, Gymgrossisten, Euroflorist, Zalando, Lensway och Hotels.com. Förr såldes det kalendrar, bullar och lotter för att få in pengar till sin förening. Idag kan du handla på nätet och stödja din förening med köp du ändå tänkt att göra!

Bli medlem i Sponsorhuset så tjänar både du och SFK pengar!

annons ravelli