Vi har ambitionen att investera i organisationer

– FÖR ATT KUNNA TA | MÅSTE MAN KUNNA GE –

Södertälje Fotbollsklubb är en av Södertäljes största fotbollsföreningar, med en breddverksamhet som erbjuder alla fotbollsintresserade i hela Södertälje, oavsett ålder eller kön, en möjlighet att träna och spela i ett lag.

För att nå högsta nivå krävs det hårt arbete och kapital. Vi har ambitionen att investera i organisationer och satsa på de ideellt arbetande personerna i syfte att de kan utveckla lagen och skapa en bra skola för Södertäljes fotbollstalanger. Något man inte heller får glömma är att lagidrott också skapar bra samhällsmedborgare, där man lär sig lyssna på äldre, visa hänsyn och samarbeta med andra. Så vårt arbete är inte bara idrottsligt. Vi erbjuder allt från att vara matchsponsor till olika paket där Ert företag får möjlighet att bli en långvarig samarbetspartner till Södertälje Fotbollsklubb.

Vill du diskutera ett samarbete med Södertälje Fotbollsklubb?

Om klubben


Södertälje FK har anor från 1904, då Södertälje Sportklubb startade en fotbollssektion som senare blev BK Star, som slutligen blev Södertälje FF. Andra anrika föreningar som Bårsta AIK, Östertälje IK, Telge BoIS, Västertälje, SAIF, Södertälje FC, med flera är fotbollsföreningar som finns med i Södertälje FK:s rötter. Lagen gick senare ihop med någon av Brunnsängs IK, Östertälje BoIS eller FF Södertälje som blev Södertälje FK.

Kontakta oss


Södertälje Fotbollsklubb

Box 19008, 152 25 Södertälje

Gärtunavägen 2, Södertälje

Sociala medier


Webbansvarig: Felix Rimfrost

felix@rimfrost.se

Copyright © 2023 Södertälje Fotbollsklubb