Vill du hjälpa SFK och samtidigt tjäna pengar själv?

Kolla på filmen och gå alltid genom Sponsorhuset när du ska handla på nätet. Det finns över 300 nätbutiker att välja mellan…

Kolla in videon hur du handlar via Sponsorhuset.

Sponsorhuset hjälper idag över 8000 svenska föreningar och organisationer med att tjäna pengar. Bland Sponsorhusets föreningar hittar du lag i Allsvenskan, superettan, SHL och hockeyallsvenskan tillsammans med de allra minsta idrotterna i de lägsta divisionerna. Här finns även skolklasser, scoutföreningar och hjälporganisationer. Alla som behöver hjälp med sponsring är välkomna att gratis bli medlem hos Sponsorhuset.

När du som spelare, supporter, medlem eller förälder vill stötta Södertälje FK kan du genom Sponsorhuset handla hos över 500 nätbutiker som alla sponsrar SFK vid varje köp du gör. Här finns bl.a CDON, Bokus, Ellos, Svenska Spel, Inkclub, Lenson, Nelly.com, Gymgrossisten, Euroflorist, Zalando, Lensway och Hotels.com. Förr såldes det kalendrar, bullar och lotter för att få in pengar till sin förening. Idag kan du handla på nätet och stödja din förening med köp du ändå tänkt att göra!

www.sponsorhuset.se

Om klubben

Södertälje FK har anor från 1904, då Södertälje Sportklubb startade en fotbollssektion som senare blev BK Star, som slutligen blev Södertälje FF. Andra anrika föreningar som Bårsta AIK, Östertälje IK, Telge BoIS, Västertälje, SAIF, Södertälje FC, med flera är fotbollsföreningar som finns med i Södertälje FK:s rötter. Lagen gick senare ihop med någon av Brunnsängs IK, Östertälje BoIS eller FF Södertälje som blev Södertälje FK.

Södertälje Fotbollsklubb

Box 19008, 152 25 Södertälje